НОВИ маркови дрехи, обувки и аксесоари

Нови енови безобразия

Общи условия

Ние сме “NICEPRICE.BG” и Вие, като „ПОТРЕБИТЕЛ” е добре да се запознаете с Общите ни условия :)

За Ваша информация, ето и накратко какво за нас означават:

♦ ПОТРЕБИТЕЛ – физическо или юридическо лице, което има достъп до NICEPRICE.BG и предоставяните услуги от онлайн магазина.

♦ АРТИКУЛ – дрехи, обувки, бельо и аксесоари с уникален код.

♦ УСЛУГА – електронна търговска услуга, за закупуване на артикули от разстояние.


Предоставяни услуги

Ние Ви даваме възможност да пазарувате от разстояние чрез нашата интернет страницата - www.niceprice.bg.

Регистрация в сайта не е необходима, но ако решите да направите такава (само e-mail и парола ) може да научавате първи за специални оферти и отстъпки при нас, да следите статуса и историята на поръчките Ви или да следите за Любимите артикули.


Поръчка

След като изберете желан артикул, трябва да натиснете бутона „Добави”; Действието се отразява в електронната Количка, която показва общата стойност на поръчката. Вие може да продължите с пазаруването или да преминете към следваща стъпка „Купувам”. Ако искате може да създадете свой профил, като натиснете бутона „Вход” в горния десен ъгъл на уебсайта. Междувременно информацията от Количката ще се запази и Вие ще може да продължите с финализиране на поръчката, избирайки начин на плащане и натискайки бутона „Поръчай”. На посочения от Вас e-mail ще получите автоматично съобщение от нас за потвърждение на поръчката и детайли по доставката й. При нас всички цени са за брой в лева с вкл. ДДС.

Крайната сума е сбор на артикули в поръчката Ви, допълнителните услуги (ако такива се ползват) и възможните отстъпки от промокодове. В случай, че трябва да платите доставка, то тя ще бъде прибавена към крайната сума..

Вие може да коригирате желаните артикули/стоки и тяхното количество до момента на изпращане на заявката..

Отказ, промяна и обединяване на поръчки е възможно, в случай че поръчката не е предадена на Куриер. За целта е необходимо да се свържете с нас по телефон или e-mail посочени в секция „Контакти”.

Важно е да посочите валидни и точни данни, за да може да осъществим доставката :)


Доставка

Доставките се извършват до посочен от Вас адрес (домашен или служебен) или до офис на СПИДИ и на нашите партньори от  РАПИДО. Цената за доставка при поръчка до 79.00лв е 4.95лв. За поръчки над 79.00 лв доставката е безплатна. Приетите поръчки се обработват от понеделник до петък.

Съобразено с работния графика на  куриерските фирми, пратки се доставят от понеделник до събота.

При поръчки от понеделник до петък до 15:00 ч. съответните се приготвят и изпращат в същия ден, а при поръчки след 15:00 ч. –заявките се обработват на следващия ден. Всички поръчки, направени събота и/или неделя се обработват в първият работен ден.

Поръчките се доставят в рамките на 2 работни дни (съобразено с графика на куриерската фирма) , с изключение на случаите, когато сме в кампания. Благодарим за разбирането :)

Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

При желание от Ваша страна, доставка с друга куриерска фирма, различна от РАПИДО и СПИДИ е възможна. В този случай тя е за Ваша сметка, независимо от стойността на поръчката. За целта, моля, посочете данните на предпочитаната куриерска фирма в поле „Бележки”, при приключване на поръчката, като се уточни дали доставката да е до офис на куриерската фирма или до Ваш адрес.


Връщане

При нас имате възможността да върнете закупен артикул в 14-дневен срок от датата на получаване.

Ако решите да върнете артикул към нас, то транспортните разходи по връщането са за Ваша сметка.

Изключение правят случаите, в които връщането е свързано с грешка, допусната от нас. В този случай транспортните такси поемаме ние.

За да осъществим връщането на даден артикул е нужно той да бъде:

1. в оригинална продуктова опаковка;

2. с всички придружаващи етикети и лепенки;

3. в добър търговски вид – без никакви следи от употреба, пране или гладене

ВАЖНО: От хигиенна гледна точка не приемаме връщане на бански и бельо.

За да върнете даден артикул е необходимо само да изпратите на е-mail hi@niceprice.bg модела на артикула (9 цифрен код, който може да видите както на етикета така и от Вашия профил, секция „История на поръчки” (ако имате регистрация на сайта)

Моля, напишете ни как избирате да процедираме по- натам:

Получаване на промо-код на стойността на сумата за връщане с цел бъдещо пазаруване от NICEPRICE.BG. Валидността на промокодът е една година от датата на издаване.

Връщане по банков път.

За получаване обратно на заплатената сума по банка (молим за банкова сметка и нейният титуляр);

ВАЖНО: ОСВЕН АРТИКУЛА/ИТЕ, КОЙТО/КОИТО ЩЕ НИ ВЪРНЕТЕ, В ПРАТКАТА Е НЕОБХОДИМО ДА СЛОЖИТЕ И ЛИСТА С ОПИСАНИТЕ АРТИКУЛИ!!!

Точният адрес на NICEPRICE.BG е посочен в секция „Контакти”


Начини на плащане

Пред Вас стоят следните начини на плащане:

♦ Наложен платеж – плащане в брой при получаване на доставката от куриер. Към момента услугата и доставките важат само за територията на Република България. NICEPRICE.BG извършва и доставки в чужбина – повече информация може да бъде получена чрез директен контакт посредством начините упоменати в  секция „Контакти”. „Контакти”.

♦ Кредитни и дебитни карти – директни международни и вътрешни плащания с кредитни карти от типа VISA, VISA Electron, MasterCard или Maestro чрез директна връзка с терминалите на Борика.

♦ Банков превод - по сметка в Алианц Банк България АД: BIC: BUINBGSF IBAN: BG76BUIN95611000559767 (сметка в български лева) СКОНТО ВИВА ЕООД


Съдържание

Всички материали на NICEPRICE.BG, включително, но не само, снимки, илюстрации, рисунки, икони, текст, аудио и видео клипове (общо "съдържание") и всички права върху интелектуалната собственост, са собственост, на NICEPRICE.BG и/или на нашите партньори и са защитени от законите за авторското право. Съдържанието може да се ползва само за лична употреба с нетърговска цел, но промяна или по-нататъшно възпроизвеждане на съдържанието в каквато и да била форма е позволено само ако преди това сме се съгласили писмено :) Бихме искали да знаете, че ние не носим отговорност за съдържание, публикувано от потребители или изпратено по друг начин чрез този сайт и не гарантираме точността, цялостта или качеството на такова съдържание.


Конфиденциалност

NICEPRICE.BG е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни с идентентификационен номер 415823. NICEPRICE.BG гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от ПОТРЕБИТЕЛЯ посредством попълнени заявки за регистрация и поръчка. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, упълномощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. С приемането на Общите условия, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с обработването на личните му данни.

NICEPRICE.BG може да използва събраната статистическа информация за посещаемост и употреба на предоставяните услуги, за изготвяне на вътрешни статистики с цел оптимизиране на процесите и подобряване на услугите и/или маркетинговите кампании. Регистрацията на NICEPRICE.BG е съгласие за използване на съответните лични данни за целите на работата на уебсайта. С ползването на NICEPRICE.BG, ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема употребата на "бисквитки" от страна на NICEPRICE.BG, които помагат за подобряването на услугите към ПОТРЕБИТЕЛЯ при бъдещи визити.

Нови енови безобразия
Всички артикули са чисто нови и оригинални
Всички артикули са чисто нови и оригинални
Професионално и любезно обслужване
Професионално и любезно обслужване
Лесно връщане до 14 календарни дни
Лесно връщане до 14 календарни дни
Безплатна доставка за <br />
поръчки над 79 лв
Безплатна доставка за поръчки над 79 лв
Доставка до 2 работни дни
Доставка до 2 работни дни
Нови предложения всеки ден
Нови предложения всеки ден
Всички артикули са чисто нови и оригинални • Професионално и любезно обслужване
Лесно връщане до 14 календарни дни • Безплатна доставка за поръчки над 79 лв
Доставка до 2 работни дни • Нови предложения всеки ден

Начин на плащане

Наложен платеж

Контакти

0885 925 805
hi@niceprice.bg

Адрес за връщане:
ул. "Неделчо Бончев" No10, 1528 София, България

Начин на плащане

Наложен платеж

Контакти

0885 925 805
hi@niceprice.bg

Адрес за връщане:
ул. "Неделчо Бончев" No10, 1528 София, България